Toimisto- ja yritysmuutot hoidamme vuosien kokemuksella. Autamme tarvittaessa muuton suunnittelussa jo alusta asti jolloin muutto saadaan kustannustehokkaasti ja joustavasti toteutettua.

Muuttomiehemme auttavat tavaroiden pakkaamisessa sekä kalusteiden purkamisessa ja suojaamisessa. Muuttotyöhön kuuluu myös kalusteiden asennukset ja paikalleen sijoittamiset uudessa kohteessa.

Jos muutosta jää tavaraa kierrätykseen, hoidamme sen loppusijoituksen, esim. jätekuljetukset lajiteltuina.

Pakkausmateriaalit, muuttolaatikot, data / atk kaapit ym. saat kauttamme

Toteutamme jokaisen muuton asiakkaan ja kohteen erityistarpeiden mukaan. Muutto pitää sisällään ilmaisen arvion muuton kustannuksista. Opastamme ja / tai autamme pakkaamisessa sekä tavaroiden huolellisessa suojaamisessa kuljetusta varten. Kalusteiden purut / kasaukset, lamppujen asennukset sekä taulujen asennukset kuuluvat myös palveluun. Suoritamme tarvittaessa huoneiston loppusiivouksen luovutuskuntoon. Saat kauttamme hankittua myös tarvittavat pakkausmateriaalit muuttoosi.

      Muuttolaatikot, muoviset tai pahviset

      Teipit

      Kiristekalvot

      Kuplamuovit

      Aaltopahvi lattioiden suojaamiseen

      Muuttotarrat tavaroiden merkitsemiseen

      Pukulaatikot

      Jätesäkit

Suoritamme lumenpudotukset vaativistakin kohteista. Kaikki työntekijämme ovat saaneet koulutuksen putoamisvaaralliseen työhön ja korkeanpaikantyöskentelyyn. Näin ollen huolehdimme henkilöstön työturvallisuudesta ja kohteen suojelemisesta oikeilla kiinnityksillä ja työskentelymalleilla. 

Autamme erilaisten kohteiden tyhjennyksessä, tavaroiden realisoinnissa, kierrätyksessä ym. Oli kohde iso tai pieni hoidamme tavaroiden lajittelun ja kuljetuksen. Isoissa kohteissa käytämme mm. jätelavoja jolloin kierrätys hoituu tehokkaasti ja ekologisesti. Myös yksittäisten kalusteiden / tavaroiden kuljetus sovitusti. Tyhjennämme / siivoamme mm.

      Huoneistot

      Varastot

      Kellarit

      Vintit / ullakot

      Kesämökit

Ulkovajat

Teemme kuolinpesän tyhjennykset, tavaroiden kierrätykset ja tavaroiden loppusijoituksen lajiteltuna. Kartoitamme mahdolliset realisoitavat tavarat ja hoidamme tarvittaessa puolestasi niiden myymisen jolloin tavaroiden tuotto tilitetään kuolinpesälle. Hävitettävät kalusteet, astiat, vaatteet ym., toimitamme lajiteltuina kierrätykseen, jolloin se on kustannustehokasta ja ekologista.

Kauttamme hoituu myös huoneiston loppusiivoukset. Siivoojamme huolehtivat että kohde voidaan turvallisesti luovuttaa / myydä eteenpäin siistinä ja puhdistettuna.